Annonse
Indrepuls

Gullbergknapp

Gullbergknapp, en nøysom liten plante danner en trekant i steinmuren. Brukes som fugeplante i murer, bergsprekker, i fjellhager m.m.

Vist 134 ganger. Følges av 1 person.

Kommentarer

Exclamation_desat_24

Den er veldig fin. På Karlsøya i Skjeberg ble den bare kalt den gule måsan.

Indrepuls

Følges av 3334 medlemmer.

Indrepuls er stedet der også leserne kan publisere bilder, innlegg og arrangementer i kalenderen. Indrepuls.no er lokalsonen til Smaalenenes Avis, som dekker kommunene Hobøl, Spydeberg, Skiptvet, Askim, Trøgstad, Eidsberg og Marker. Avisen kommer ut seks ganger i uka på papir, mens nettutgaven, smaalenene.no, oppdateres hele uka.

Retningslinjer for Indrepuls

Her på Indrepuls kan du si og mene hva du vil om det meste, men bruk sunn fornuft og hold deg til normal folkeskikk. Her kommer noen retningslinjer og anbefalinger.

Vær ålreit. Skriv innlegg i en saklig og sivilisert form, men ikke mist engasjementet!

Skriv på norsk. Dansk, svensk og engelsk er også tillatt.

Hvis du har lyst til å skifte tema midt i en samtale, bør du heller starte en ny debatt ved å opprette et nytt innlegg.

Rett skrivefeil. Du har en halvtime på deg for å redigere innlegget etter at det er skrevet.

Redaksjonen i Smaalenenes Avis følger med på debatten og kan fjerne eller redigere innlegg. Det vil skje i henhold til forumets retningslinjer og generelle presseetiske retningslinjer slik de er nedfelt i Vær Varsom-plakaten.

Du kan sende epost til nettavisen@smaalenene.no eller redaksjonen@smaalenene.no om du mener et innlegg eller en kommentar er upassende.

Det er redaksjonen som bestemmer hva som godtas eller ikke, men du er i din fulle rett til å protestere mot våre avgjørelser.

Vi tillater ikke følgende:

  • Avsporing av debatten.
  • Hets mot folkegrupper, rasisme eller andre injurierende innlegg. Innlegg som strider mot norsk lov vil bli fjernet. Det samme gjelder lenker som viser til nettsteder med ulovlig innhold, eller innhold som allerede er fjernet fra Smaadebatten eller Indrepuls.
  • Urimelig personkritikk eller karakteristikker som tar form av trakassering eller hets av meddebattanter. Vi forventer at du behandler andre debattanter med respekt. Diskuter sak, ikke person!
  • Avskrift og kopiering av opphavsbeskyttet materiale. Du kan for eksempel ikke kopiere artikler som er publisert i andre medier. Du kan imidlertid sitere korte utdrag, men da med tydelig referanse til hvor artikkelen har vært publisert.
  • Spam og reklame. Innlegg som utelukkende har til hensikt å promotere produkter og tjenester eller verving til organisasjoner vil bli fjernet.
  • For å gjøre debatten tilgjengelig for så mange som mulig, ønsker vi at innleggene har ryddig tittelbruk og layout . Titler bør maksimum være på en linje. Vi forbeholder oss retten til å redigere titler og tekst hvor bruk av grafiske effekter ødelegger lesbarheten.

Vi tolererer at du bruker pseudonym, men oppfordrer alle om å bruke sitt eget navn.

Redaksjonen kan sjekke identiteten til pseudonym-brukerne ved hjelp av mobiltelefonnummeret det er registrert under. Debattanter som oppgir telefonnumre som gjør slik identifikasjon umulig, vil bli fjernet fra forumet. Det samme vil gjelde de som gjentatte ganger bryter retningslinjene. Mer om sonen

Origo Indrepuls er en sone på Origo. Les mer
 

Bildesamlingen (23934 bilder)

 

Liv-Tones album (1336 bilder)

 

Andre bildealbum